VIERNES 21 DESDE LAS 24:00

REPETIM. Si et vas perdre l’estrena…

“Animals de companyia” és una íntima peça de teatre creada per Iris Hinojosa i Gerard Vilardaga, on es posen en joc les relacions de poder entre les persones i les dificultats que se’n deriven d’una manera un pèl animal. Sí, definitivament, animal és la paraula. “Animals de companyia” és una proposta condensada on l’escenificació de la rutina de la vida diària deixa pas a un humor gairebé corrosiu per cloure amb un final tan sorprenent com desconcertant.
Gerard Vilardaga i Iris Hinojosa formen part de la companyia de teatre corporal Tràfec Teatre i han estat guardonats amb el Premi Especial del Jurat a la Mostra de Teatre de Barcelona per “Assaig T-4” el 2016 i amb el qual també són finalistes del Premi BBVA de Teatre 2017. Alhora formen un tàndem creatiu amb el qual desenvolupen espectacles de petit format de caire més experimental.


REPETIMOS. Si te perdiste el estreno…

“Animals de companyia” es una íntima pieza de teatro creada por Iris Hinojosa y Gerard Vilardaga, donde se ponen en juego las relaciones de poder entre las personas y las dificultades que se derivan de una forma un tanto animal. Sí, definitivamente, animal es la palabra. “Animals de companyia” es una propuesta condensada donde la escenificación de la rutina de la vida diaria deja paso a un humor casi corrosivo para cerrar con un final tan sorprendente como desconcertante.
Gerard Vilardaga y Iris Hinojosa forman parte de la compañía de teatro corporal Tráfico Teatro y han sido galardonados con el Premio Especial del Jurado en la Muestra de Teatro de Barcelona por “Ensayo T-4” en 2016 y con el que también son finalistas del Premio BBVA de Teatro 2017. Asimismo forman un tándem creativo con el que desarrollan espectáculos de pequeño formato de carácter más experimental.

 

Hasta las 5:00h seguiremos con el 24/7